Βαβίας Σταύρος

From the blog

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Αγαπητέ συμπολίτη,

«Κοινωνική Συμμαχία» δεν είναι απλά το όνομα της παράταξης του Άρη Γιαννακίδη. Κοινωνική συμμαχία είναι αντίληψη ενωτική, στην οποία δεν χωρούν στεγανά και ιδιοτελείς προσεγγίσεις μπροστά στο Περιφερειακό συμφέρον. Κοινωνική συμμαχία είναι μέθοδος, με την οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν, στο μέτρο του δυνατού, τα ζητήματα της καθημερινότητάς μας, μέσα από τη συλλογικότητα, σε επίπεδο Περιφέρειας. Κοινωνική συμμαχία είναι στόχος, τον οποίο θέσαμε πριν 3,5 χρόνια και υπηρετήσαμε με πίστη και προσήλωση.

koinonikisimmaxia.gr

Σε αυτό το πλαίσιο, οραματιστήκαμε και εργαστήκαμε συστηματικά για την ανάδειξη της νέας αναπτυξιακής ταυτότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ ως διαμετακομιστικό κέντρο ανθρώπων και αγαθών των Βαλκανίων και της ΒΑ Ευρώπης. Αξιοποιήσαμε τους Ευρωπαϊκούς πόρους σε βαθμό που μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στη χώρα μας. Συνεχίσαμε ατέρμωνα να αφουγκραζόμαστε τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειάς μας, ενσωματώνοντάς τις στη χάραξη πολιτικής και στη δρομολόγηση λύσεων.

Προσωπικά, είτε ως Περιφερειακός Σύμβουλος είτε ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, ανέδειξα ασταμάτητα τους προβληματισμούς όλων μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.  Έθεσα όλα τα ζητήματα με πυξίδα την «Ενιαία Περιφερειακή Συνείδηση».

Σκοπός μου είναι η συνέχιση και η ολοκλήρωση του έργου που ξεκινήσαμε. Εφοδιασμένος πλέον με την εμπειρία αυτών των ετών αλλά διατηρώντας τη δίψα για την επίτευξη της ουσιαστικής «Κοινωνικής Συμμαχίας», δηλώνω και πάλι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Άρη Γιαννακίδη και του Σταύρου Καβαρατζή.

Με εκτίμηση
Σταύρος Ι. Βαβίας
Δρ. Γεωπόνος Δ.Π.Θ.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
“Κοινωνική Συμμαχία”  του Άρη Γιαννακίδη

About the author
Δρ.Γεωπόνος Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος ΑΜΘ